Vitsiniekan elämää erämailla

Lainahuolia – uutta terassia metsästämässä

Lainahuolia – uutta terassia metsästämässä

Tässä on loppusyksyksystä poltellut mieltä ajatus uudesta pienestä terassista tuohon mökin lounaispuolelle. Ei siihen montaa neliötä tarvittaisi, mutta vanha on sen verran heikossa kunnossa, että tarvittee runkokin rakennella uusiksi. Tuossa yksi ehtoo laskeskelin, että puutavaraa menis noin 2000€ edestä. Vähän painekyllästettyä kakkosnelosta ja sitten käsiteltyä terassilautaa siihen kanneksi.

No eipä siinä olin viimeviikolla kylillä ja polleena astelin pankinjohtajan puheille. No eihän nykyää nyt oikeesti enää johtajan pakeille pääse 😀 Mutta asiaan eli kävin siis pankissa kysymässä lainaa, mutta siellä oltiin hieman nihkeänä meikämannen terassiprojektin suhteen. Eli rahaa ei siis pankista lupailtu. No itsellä nyt ei säästöjäkään ole, joten päätin että ratkaisu on tuollainen pikalaina. Onhan siinä korko hieman kovempi kun esimerkiksi Nordean joustoluotossa, mutta kun eivät kerran pankista sitä luvanneet. Ajattelin tuon maksaa joulukuussa veronpalautuksista kokonaisuudessaan pois, joten eipä tuo nyt hurjia korkoja kerkeä keräilemään.

On muuten mukava enskesänä kattella auringonlaskua uudella terassilla. Toivon mukaan ilman velkavankeutta 😀Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *